Bio tönkölyös zabos-mogyorós keksz (Kiss Márta)

565 Ft

Bio édességeink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, és tisztán növényi eredetűek.

Leírás

A felhasznált alkotó elemek ellenőrzött bio gazdaságokból származnak, mentesek minden génmanipulációtól, kémiai műtrágyáktól és vegyszerektől egyaránt.
Ezt garantálja a Biokontroll Hungária Nonprofit Kht. védjegye, amit az alapanyag beszállítók termékeitől kezdve a késztermékig, minden élelmiszer magán visel.
Az egészséges táplálkozás alappillérének tartott nyersanyagokat használjuk fel termékeink elkészítéséhez. Ezek a tönkölyliszt, a gabonák, magvak, és a fűszerek. A hagyományos édességekkel szemben ennek a termékcsaládnak a tagjai nem „üres” kalóriát tartalmaznak, mivel iparilag finomított alapanyagokat nem használunk.
Édesítésre bio nádcukor helyett, bio almasűrítményt használunk. A teljes kiőrlésű bio tönkölyliszt magas fehérje- és rendkívül kedvező aminosav tartalommal rendelkezik. Jelentős az ásványianyag tartalma (vas, magnézium, kobalt) valamint A, B, E vitaminokban is gazdag. Ezek a készítmények egyszerre négy igényt elégítenek ki.
Bio zabpehellyel dúsítjuk, ami igen gazdag ásványi anyagokban, ezek: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium.
A bio mogyoró telítetlen zsírsavakból áll, és rendkívüli fehérje-keményítő aránya miatt, ha kis mennyiséget fogyasztunk, már akkor is jóllakottságérzést kelt.

További információk

Tömeg 175 g