Kérdések és válaszok

Szükségem van-e műtétre a prosztatagyulladás miatt, Навигация по записям

Érdeklõdöm, hol praktizál, be lehet-e jelentkezni Önhöz a rendelésére, illetve egy kórházba? Tisztelt Hölgyem! Jelenleg Becsben elünk ferjemmel, es eddig sikertelen volt csaladalapitasi kiserletünk.

Őszi ruhatár csere I Türelem nehéz időkben

Mivel en hamarosan 35 eves leszek, nincsen idönk tul sokaig probalkozni, es szeretnenk hatekonyabb modszerekhez folyamodni. Van az orszag nyugati reszen Sopron, Györ megbizhato intezmeny, ahova fordulhatnank? Köszönettel, L. Tisztelt asszonyom!

  • Csuth Ágnes, családorvos Az interstitialis cystitis - más néven fájdalmas hólyag szindróma vagy hólyagfájdalom szindróma - egy olyan krónikus állapot, melyet a kellemetlen hólyagnyomás, hólyagfájdalom és az enyhétől az erősig terjedő medencei fájdalom kombinációja jellemez.
  • Hogyan kezelhető a vizelet inkontinencia?
  • Krónikus prosztatagyulladás ayurveda
  • Kérdezzen szakértőinktől! - napfenyizebolt.hu
  • A krónikus prosztatagyulladás tüneteinek súlyosbodása
  • Nem használ semmiféle fájdalomcsillapító, nagyon erős fájdalom van, éjszaka még erősödik.
  • A perineum masszázsa prosztatagyulladásból
  • A prosztatagyulladás súlyosbodása adenoma kezeléssel

Gyõrben működik meddõségi központ, a gyõri Kaáli Intézet. Célszerű lenne odafordulniuk. Üdvözlettel: Dr. Török Attila Tisztelt Doktor úr! Egy idõs, elismert doktornõhöz járok Bp-en. Egy kb. A Norprolactól az eredmény jó lett, de nagyon rosszul voltam, minden este hánytam, ezért lefogytam 10 kilót. A Dostinex kis adagban látványosan hatott, de a duplájára növelt adag heti 2x 0,5 mg megint nem mutat javulást.

Az orvos szerint -- bár ilyen kis adenomát nem szoktak operálni -- ha nem fog hatni a Dostinex, ez lesz a megoldás. Eléggé félek a mûtéttõl, mert eltérõ véleményeket hallok róla, de az se jó, hogy 2 évig még hiába szedem a Dostinex-et, ami ebben az adagban is enyhe szédülést okoz.

Ez még tûrhetõ, de a 4x-es adag, ahova érzésem szerint kb 2 év alatt el fogunk jutni, már akadályozni fog a munkámban. A doktornõ nagyon tekintetbe veszi ezt, soha nem erõltette a Bromocriptin emelését se, de ez legfeljebb lassítja az emelést. A gyógyszereket mindig folyamatosan szedtem, és mindig ellenõrzik az egyéb lehetõségeket szemvizsgálat, petefészekde semmi egyéb bajom nincs.

Szükségem van műtétre prosztatagyulladás esetén

Gyereket egyelõre nem akarok, és egy enyhe gyógyszer szedésével jól meglennék, mert már a fél tabletta Bromocriptin óta rendbe jött a menstruációm, ami azelõtt teljesen kimaradt 3 évig.

A TSH szintem változó, L-Thyroxint végig szedtem, mindig ellenõriztük, hogy mekkora adagot, hónapig abba is kellett hagyni. Ezzel se mellékhatás, se egyéb gondom nincsen. Vérnyomásom aránylag alacsony, de még bõven az egészséges határon belül. Erre azt mondta a doktornõ, hogy inkább üljek sokat, és valóban enyhén szédülök állva, de ez biztos, hogy a Dostinex miatt van, a többi gyógyszertõl nem volt ilyen tünet.

Aránylag sokat sportolok, ekkor nem szédülök. Egészségesen élek, mindent megteszek, hogy a mellékhatásokat jól bírja a szervezetem. Kérdésem, hogy van-e hasonló eset, hogy valaki nem reagál a gyógyszerekre?

Mi a mûtét veszélye? Hosszú távon az is érdekelne, mit gondol Ön a terhesség alatti hormongyógyszer-szedésrõl. Minden információt hálásan köszönök. A leírtak alapján kételkedem benne, hogy mm-es mikroadenomája lenne, ugyanis valószínutlennek tartom, hogy napi fél tabletta Bromocriptinnel ilyen esetben rendezodne prolaktin szintje. A leírtak alapján az un.

Ezt laboratóriumi módszerekkel ki lehet mutatni.

  1. Prosztatagyulladás kezelése ru
  2. Nyugodtan beszélje meg orvosával a kezelés részleteit, és a kezelések esetleges mellékhatásait.

Egyvalami biztos: mutét semmilyen körülmények között nem jön szóba, továbbá egy terhesség alatti hormonális kezelés szüségességét exakt vizsgálatok alapján az egyénre szabotan kell eldönteni. Veszélye egyébként nincs. Török Attila Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több, mint fél éve egyszer már segített nekem a válaszával, most ismét Önhöz fordulok.

Két oldalt elzáródott petevezetõimmel túl vagyok két sikertelen lombikprogramon.

a prosztatagyulladás viszketésének tünetei műtéti módszer a prosztatagyulladás kezelésére

A második után megtörtént a laparoszkópia és a hiszteroszkópia műtét, melyek után boldogan, megnyílt petevezetõkkel távoztam a kórházból. A sikeres Szükségem van-e műtétre a prosztatagyulladás miatt után 5 hónappal spontán teherbe estem számomra ez maga a csoda!

Nagyon boldog vagyok, de a prosztata gyulladása férfiaknál mégis vegyül egy kis üröm is az örömbe. Egy fél évvel ezelõtti genetikai vizsgálat kimutatta, hogy heterozigóta formában mutációt mutat a V. Miután utána olvastam ennek a mutációnak, azt találtam, hogy ismétõdõ vetélést okozhat. Az Utrogestant az elsõ pillanattól adagolom 3x2próbálok kímélõ életmódot folytatni.

Mit tehetek még a babám érdekében, hogy ne forduljon elõ a két évvel ezelõtti vetélés? Hallottam a Fraxiparine nevű injekcióról, mit javasol, azt is kellene kapnom? Nem tagadom nagyon megijedtem, azonnal táppénzre jöttem, amennyit csak tudok fekszem, de Szükségem van-e műtétre a prosztatagyulladás miatt eszem folyton e téma körül forog. Kérem, ha tud mielõbb válaszoljon nekem, köszönöm a segítségét! Üdvözlettel, H. Tisztelt Asszonyom!

Az ön által leírtak mindenben megfelenek a valóságnak. Az is igaz, hogy a Leiden mutáció okozhat vetélést. Ilyen esetben a Fraxiparin segíthet, de a leírt csekély bevérzés még önmagában nem jelent semmi rosszat. Nõgyógyászával konzultáljon a kezelés szükségességérõl, miután azt levélben megítélni nem tudom. Eddíg jól ment minden és jelenleg is megfelelõen folyik kezelése.

  • Kedves Látogatók!
  • napfenyizebolt.hu - Lap a meddőségről és a kezelésről
  • Fórumok a prosztatagyulladás kezeléséről
  • Szükségem van műtétre prosztatagyulladás esetén
  • Prosztatagyulladás korongkezelés
  • Függőben Moderálás alatt Tisztelt Doktornő!
  • Legjobb recept a prosztatagyulladás kezelésére
  • Krónikus prosztatagyulladás visszhangképe

Török Attila Kedves Doktor Úr, már írtam önnek a habituális abortusz és a beöntés prosztatagyulladásra injekció közötti össefüggésrõl. Most lenne egy másik kérdésem: megjött a legutóbbi mûszeres befejezésem 10 hetesen elhalt, Eszerint a szovettanban " egy helyen elmeszesedett, darabos anyagreszeket" talaltak, melynek "eredete kerdeses".

Lehet-e ennek vmi koze a veteleshez? Erdemes-e, s hogyan lehet ebben az iranyban tovabb vizsgalodni? Valaszat varva P. Sem én, sem senki más nem fog tudni választ adni kérdéseire, melynek amúgy semmi jelntosége nincs is és semmiféle további vizsgálatot nem igényel, miután nincs is mit vizsgálni. Az "eredete testmozgás prosztatagyulladás és az azt jelenti, hogy a szövettanász sem tudta eldönteni, hogy mi lehet az, amit néz.

Én inkább elhalt magzati maradványnak gondolnám. Török Attila Tisztelt Doktor úr, páromnak 7 éve kemoterápiás kezelése volt gyomorrák miatt és lassan szeretnék gyermeket, de nem tudjuk, hogy ilyen kezelés után lehet-e neki egyáltalán, ezért szeretném ha elmenne egy andrológiai vizsgálatra, de nem tudom Budapesten hol végeznek ilyen vizsgálatot?

Tudna ebben segíteni? Válaszát elõre is köszönöm! Tisztelettel V. A meddõségi központokban, továbbá az urológiai szakrendeléseken a vizsgálatok hozzáférhetõek, vagy legalábbis felvilágosítást tudnak adni, arról, hogy hol kell jelentkezni.

kezelje a prosztatagyulladás súlyosbodását fórum, ahol a prosztatagyulladást kell kezelni

A www. Mindkét petevezetõm el van záródva, ezért másként nem tudtam teherbeesni. Természetesen szeretnénk még egy babát, de tartok az újabb lombiktól. Két kérdéssel fordulok Önhöz: - petevezetõ átjárhatóságra van-e hatásos műtéti megoldás, - van-e valamilyen statisztika arról, hogy azok a hormonkészítmények, melyeket adnak lombikprogramok alatt, a késõbbiekben év Az orvosomat kérdeztem, ahová jártam kezelésre, de a válasz ennyi volt: a gyógyszergyárak hallgatnak. Ezért nagyon várom válaszát, hogy a következõ babára, hogyan vállalkozzam.

Az orvos válaszol

Elõre is nagyon köszönöm válaszát: Tisztelettel: Hné F. Vannak olyan petevezeték elzáródások, melyeket jó esélyekkel, akár laparoszkópos módszerrel is meg lehet oldani. Tehát egy laparoszkópia mindenképpen ajánlható lenne. Második kérdésére vonatkozóan: igenis létezik olyan statisztika, mely a stimulációs és hormonkezelések késõi hatásait vizsgálja, különösen késõi daganatok vonatkozásában egyébként a világ országainak többségében bejelentésre kötelezett.

krém a prosztatagyulladás összetételére prosztatagyulladás kezelése Koreában

Ma már elég nagy tapasztalattal rendelkezünk éppen ezért a módszer már több, mint 30 éve használatos és több millió ilyen kezelés történthogy ki lehessen jelenteni, hogy a használt gyógyszerek nem növelik a késõbbi daganatos megbetegedések arányát.

Ezen statisztikák összeállítása egyébként nem a gyógyszergyárak feladata. Egyébként a gyógyszergyárak ebben a vonatkozásban igen komoly fejlesztéseket végeztek a betegek érdekében.

Krónikus prosztatagyulladás - Index Fórum

Félelme tehát alaptalan! A kislányom még szopik, de már csak a reggeli ébredés után minimálisat. A kérdésem az Szükségem van-e műtétre a prosztatagyulladás miatt, hogy ilyen mértékű szoptatás gátolja-e a peteérést. Mióta szültem ezt nem érzem. Válasszam e el a siker érdekében a gyermekemet. Mellfeszülés nélkül is lehet ovulatio? Hasznos lenne egy folliculometria? Tisztelettel S. Ilyenkor már a szoptatás nem nagyon szokta gátolni a peteérést, azonban mégiscsak kívánatos lenne a szzoptatás teljes abbahagyása.

A follikulometria is ajánlható. Mellfeszülés nélkül is lehet ovuláció. Török Attila Kedves Doktor Ur!

Hogyan kezelhető a vizelet inkontinencia?

Nemreg hydrosalpix-ot diagnosztizaltak a baloldali petevezetommel kapcsolatosan. A jobboldali mukodokepesnek tunik, de az orovs a HSG soran sem talalt egyertelmu bizonyitekot arra, hogy valoban mukodik-e. A hormonjaim tokeletesek, peteeresem szinte minden honapban van es a ciklusom percre pontosan 27 napos. Most 1 eve sikertelenul probalkozunk a csaladalapitassal es pillanatnyilag a Nashville Fertility Centerben kezelnek bennunket.

A ferjem spermatesztje lomha prosztatagyulladás tünetei eredmenyt mutatott. Engem laparoszkopias eljarassal mutenek majd novemberben, hogy eltavolitsak a baloldali petevezetot es megvizsgaljak a jobboldalit.

Prosztatagyulladás, sörfogyasztás :: Keresés - InforMed Orvosi és Életmód portál ::

A kerdesem az lenne, elkepzelhetonek tartja-e a spontan terhesseget egy hydrosalpinx es egy mukodo petevezeto mellett. A masik kerdesem pedig: amennyiben a mutet sikeres lesz es a joboldali vezeto atjarhato, elkepzelheto-e spontan terhesseg vagy ez esetben mindenkepp asszisztalt reprodukcios megoldasra lenne-e szuksegunk?

Elore is koszonom a segitseget! A laparoszkópia mindenképpen indokolt, ezt követõen lehet csak nyilatkozni esélyeirõl, a spontán teherbeesés valószínűségérõl, asszisztált reprodukció szükségességérõl. A leírtak alapján lehetséges, hogy a laparoszkópiával megoldható a jelenlegi problémája.

Török Attila 28 éves nem szült prosztatagyulladás patogenezise vagyok. Összefoglalva problémámat, kb. Három orvosnál voltam, akik azt mondták, hogy nem kell vele foglalkozni, csak ha terhes szeretnék lenni, most a negyedik felírt Duphastont, mert szerinte nem kielégítõ a progeszteron-termelésem. És hogy ezt addig kell szednem, amíg nem akarok terhes lenni.

súlyos gyengeség prosztatagyulladással fehér cinquefoil prosztatagyulladással

A másik megoldás, amit felvázolt nekem, a fogamzásgátló szedése volt. Ez ellen azonban erõs tiltakozás van bennem, ugyanis 6 évig szedtem, majd amikor abbahagytam, egy évig Roaccutant kellett szednem, annyira pattanásos lettem. Most a Duphastonnal szemben két kételyem van: 1. Van-e annak valami veszélyes következménye, ha nem szedek semmit, és hagyom, hogy a szervezetem így müködjön, tehát valószínűleg nincs progeszteron-termelésem, csak ösztrogén? Elõre is köszönöm válaszát.

Csak hormonális kivizsgálás alapján lehetne megmondani, hogy mi a tényleges helyzet. Ezzel együtt a magam részérõl azzal az orvossal értek egyet, aki a fogamzásgátló tabletta szedését javasolta. Pontosan fordítva van, mint gondolja: nem a fogamzásgátló tabletta szedése, hanem annak a nem-szedése okozta bõrtüneteit. Most sincs rendben, várhatóan a bõrtünetek újra jelentkezni fognak, amennyiben nem szedi a tablettát, illetve csak a Duphastont szedi.

A következõ kérdésemre várom szíves válaszát: ha igazolt endometriosis fenállása esetén azt nem kezelve kiviselt terhesség után, ujból babát szeretnénk, akkor milyenek az esélyeink. Több helyen is azt olvastam, hogy a terhesség a legjobb gyógymód rá. A jótékony hatás meddig tart?